Siirry sisältöön

Musta Hevonen – kirja-arvio Ympäristöasiantuntija-lehdessä

20 lokakuun, 2016

Musta HevonenYmpäristöasiantuntija-lehdessä ilmestyi positiivinen ja huolella tehty kirja-arvio Musta Hevonen – Ydinvoima ja ilmastonmuutos kirjastamme (Kosmos 2016). 

Ilokseni kiinnitin huomion siihen, että arvostelija on selkeästi lukenut kirjaa ajatuksella, ja se on herättänyt hänessä juuri sellaisia ajatuksia ja reaktioita, joita toivoimmekin kirjan lukijoissaan herättävän. Lähdeviitteitä on tutkailtu huolella, ja toisaalta kirjan tekstin luettavuutta ja monimutkaista asian käsittelyä kiiteltiin.

”Kokonaisuudessaan kirja on ehdottomasti lukemisen arvoinen, jos aihe herättää vähänkään kiinnostusta. Musta hevonen herättää varmasti ajatiksia, olipa lukijan suhtautuminen aiheeseen mikä tahansa. Erityisen kunniamaininnan kirja saa siitä, että se onnistuu käsittelemään laajaa ja kompleksista aihetta selkesti ja ymmärrettävästi. Tämä on sopivaa luettavaa niin älyllisiä haasteita etsivälle kuin ennen nukkumaanmenoa lukevalle.”

Linkki juttuun (sivu 23).

Kip kap kauppaan hakemaan siis oma Musta Hevonen!

Advertisement
2 kommenttia
  1. Reblogged this on Uhkapeli ilmastolla and commented:

    Musta hevonen, uhkapeli ilmastolla -kirjan henkinen isä ja laajennettu versio, sai loistoarviot Ympäristöasiantuntija-lehdessä!

  2. Juha Vesamäki permalink

    Toivottavasti tulevaisuudessa, siis jo lähisellaisessa, ymmärettäisiin kirjan sanoma. Eli me tarvitsemme energiaa tulevaisuudessakin eikä ratkaisuna voi olla ne ihqut uusiutuvat, ja jos vielä haluamme päästä fossiilista eroon niin kyllä ainut ratkaisu taitaa alkaa y-kirjaimella.

    ps. Luin ”Mustan hevosen” , ja aina enemmän alkoi ihmetyttämään eräiden y-voiman vastaisuus muka ”vihreänä ratkaisuna”, kun totuus on aivan päinvastainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: