Siirry sisältöön

Linkkivinkki – End of Growth – päivitys

20 kesäkuun, 2012

Richard Heinbergin ”End of Growth”-kirjan julkaisusta on kulunut nyt vajaa vuosi. Kirjan sähköiseen versioon on tulossa parinkymmenen sivun päivitys tässä lähiaikoina (uuden kirjan ostajat taitavat sen jo saada, vanhoille asiakkaille päivitys luvattiin parin viikon sisällä).

Heinberg on juuri julkaissut päivityksestä ensimmäisen osan blogissaan, ja siinä hän tarkastelee eri maanosien talouden tapahtumia ja näkymiä, ja mietiskelee, miten ”end of growthin” ennusteet on pitäneet. Mielestäni varsin hyvin. Analyysi on helppolukuista, joten tätä voin suositella muillekin.

Ps.
Kuinkahan kauan kestää, ennenkuin poliitikot heräävät ja haistavat kahvin sen suhteen, että sitä heidän normaalia kasvuaan, jonkia varaan kaikki tulevaisuuden suunnitelmat ja velanotot nyt tehdään, ei ehkä tulekkaan? Vai onko kyseessä niin kriminaalia porukkaa, että tietävät tilanteen mutta eivät välitä?

Advertisement
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: