Siirry sisältöön

Viikon video – We like War!

31 maaliskuun, 2012

Kun Israel nokittelee lähi-idässä ja Jenkkien laivasto on matkalla mestoille, on ajankohtaista katsoa, miksi tämä kaikki tapahtuu… 😉

From → Viikon video

5 kommenttia
 1. @ No, tässähän blogin pitäjä paljastaakin oikean karvansa ja ”maamon mahlat” (ja sensuroi kommentin, kuten kaikki muutkin ideologiansa vastaiset). Säälittävä kaiffari, hyvästi toisen
  kerran!

  • Sä olet erehtynyt, mä en ole tuossa videolla esiintyvä herra. Jos tarkoitat (ja mikset tarkoittaisi, sillä mitään muita kommentteja ei ole tullut) sensuroidulla kommentilla nimimerkin Wanha Pieru viimeisiä aivopieruja joissa sanotaan tästä videosta niinkin älykäs ja keskustelua edistävä sekä rakentava kommentti kuin:

   Hyppää komu ryssäjärveen

   Niin joo, mulla ei ole mitään aikomusta hyväksyä sitä, mutta ei siitä syystä että se olisi jotenkin ideologiani vastainen, vaan sen takia, että siinä ei ole mitään järkeä yhtään minkään kannalta, kuten on käynyt myös viimeaikaisten oman nimesi alla tulleiden kirjoitustesi kanssa. Sinä ja wanha pieru ette ole järjettömine, loukkaavine ja ylipäätään turhine ja täysin arvottomine kommentteinenne enää tervetulleita tähän foorumiin.

   Ei tarvitse sanoa hyvästejä kolmannen kerran.

 2. Leena permalink

  GC sanoo videossa, että USA:ssa on big manhood problem.
  Näin Oriveden uutisten jälkitunnelmissa sanoisin, että meillä on myös manhood problem ja samat aseetkin, pienessä maassa on vaan toinen mittakaava.

 3. Leena permalink

  Näkyy olevan. Siihen saa kivasti lisäpotkua, kun aletaan tosissaan tappelemaan vähenevistä resursseista. Womanhoodissa on sitten omat huonot puolensa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: