Siirry sisältöön

Viikon video – Entä jos ”Pystymme siihen” ei pystykkään?

14 tammikuun, 2012

Suoraa ja tylyä puhetta Bill Reesiltä, joka oli mukana kehittämässä esimerkiksi ekologisen jalanjäljen konseptia.

There is no virtue in becoming more efficiently unsustainable – Bill Rees

Slaidit pitäisi löytyä tuolta: gaininggroundsummit.com/vancouver2009/Bill_Rees.pd­f

Advertisement
8 kommenttia
 1. milla permalink

  Näyttäisi siltä, että öljyhuipun aiheuttamia tapahtumia käytetään hyväksi vallan keskittämisessä.

  Otappa seuraavaksi viikon videoksi tämä neliosainen sarja:

  • Tuomas permalink

   Jospa nyt ei kuitenkaan.

   http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke

   Foliohattu ei suojaa öljykriisiltä, jos minulta kysytään. Toki asian poliittisia ulottuvuuksia voi pohtia, mutta koitetaan pitää edes toinen jalka maan pinnalla.

   • Katsoin sen ekan pätkän ja aika estottomasti se veti johtopäätöksiä ilman sen kummempia perusteluja. Oma suhtautuminen salaliittoihin on skeptinen avoin, eli se että niitä jollain asteella on ei tarkoita että maailma on täynnä niitä tai että kaikki on kieroa.

    Toisaalta, olisi naivia uskoa että valtaapitävät ei juonittelisi valtansa kasvattamiseksi ja turvaamiseksi kaikenlaista. Jos itse olisin moinen niin ainakin juonittelisin kaiket päivät 🙂 kaikenlaiset salamurhat ja vallankaappaukset on kuitenkin ihan ”normaalia” maailmalla.

   • oho, nyt vasta luin noi läpät noista liskomiehistä sun muista. :):):)

    Oikeastaan, tällaiset tyypit jotka vetää homman överiksi, auttavat (oman salaliittoteoriani mukaan) valtaeliittiä. Näiden jälkeen kun kaikki vähänhkään salaiselta kuulostavat teoriat ja ajatukset voidaan mediassa ja yhteiskunnallisessa keskustelussa leimata samalla ”Ai vähän kun ne liskomiehet jotka hallitsevat maailmaa?” -leimalla huuhaaksi.

    Jos kiinnostaa ”todellisemmat” salaliitot, niin suosittelen lämpimästi lukemaan Treasure Islands -nimisen teoksen. Se kertoo veroparatiiseista ja sen semmoisesta, ja se on aika karmeaa luettavaa. Ei tule hyvä mieli ei. Mutta se on siis varsin vakavasti otettava teos.

 2. Milla, täytyy tsekata noi videot, kiitos vinkistä.

  Mutta joo, shokki-doktriinin mukaan on ihan ”normaalia” että kriisejä käytetään vapauksien karsimiseen ja vallan keskittämiseen. Muunmuassa sen vuoksi olisi tositosi kiva että varauduttaisiin edes jotenkin, jottei tulisi niin paljon ja niin pahoja kriisejä. Kehitys johtaa kuitenkin lopulta väkivaltaan, kun ihmisiä on kyykytetty tarpeeksi ja ne alkavat taistelemaan oikeuksiaan takaisin. En usko että nykyinen valtaeliitti on riittävän fiksua, jotta se älyäisi ”tyytyä” johonkin edes kaukaisesti kohtuullista riistoa muistuttavaan, jolloin kansan jousi ei ainakaan välittömästi oikenisi. ainakaan mitään merkkejä tästä ei ole. Occupy wallstreet, arabikevät ja pari muuta ovat viimeaikaisia esimerkkejä jousen oikenemisesta. Riittävästi pamppua, niin esimerkit muuttuvat asteittain väkivaltaisemmiksi ja tuhoisemmiksi.

  Historiasta voimme oppia sen, että emme opi historiasta mitään. 😐

 3. milla permalink

  Mutkun näyttää siltä että Arabikevään vauhdittajat ajoivat lännen valtaapitävien asiaa…Eli Arabikevät järjestetiin koska pystyttiin ja koska siitä oli hyötyä pienelle valtaeliitille.

  Oletko lukenut Alex Scarrow:in Last Light kirjan? Luin sen muutama vuosi sitten ja mietin silloin että harmi kun kirjailija on ottanut mukaan tälläisen utopistisen juonen, jossa eliitti yrittää valloittaa maailman hallintaansa. No todellisuus alkaa päivä päivältä muistuttaa yhä enemmän kirjan tapahtumia.

 4. milla permalink

  Pidän toki jalat maassa enkä usko kaikkea mitä vastaan tulee. Kuitenkin jos itse olisin siinä asemassa, että minulla olisi mahdollisuus junailla asioita, niin tottahan sen teksin! Öljyhuippu tulee muuttamaan maailmaa rajusti ja korttipakan kortit jaetaan uudelleen. Ne jotka osaavat olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, saavat paremmat kortit.

  Maailman talouseliitti kyllä tietää öljyhuipusta. Onhan heillä ollut asian tiimoilta omia kokouksiakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: