Siirry sisältöön

Viikon Video – Dmitry Orlov ja Peak Moment TV

26 marraskuun, 2011

Monessa muussakin viikon videossa vieraillut Dmitry Orlov on Peak Moment TV:n haastattelussa, aiheena jenkkien romahdus ja siitä selvityminen. Dmitry päästää suustaan taas muutaman todella hyvän kiteytyksen, suosittelen, ehkä punaviinilasillisen kera lasten mentyä nukkumaan, niinkuin itse videon nautin.

Advertisement
2 kommenttia
  1. Leena permalink

    Kiitos videolinkistä, kyllä näitäkin joku katsoo vaikkei kommentteja paljon tulekaan. Orlovin peräkkäisten romahdusten idean toteutumista on ”mielenkiintoista” seurata. Kaikki eivät vieläkään suostu näkemään edes ekologista tai taloudellista romahdusta, vaikka kaupallinenkin romahdus on jo esillä, esim. viimeiset tiedot mustan perjantain myyntiluvuista. Ilahduttavaa, jos Orlovin mielestä loput romahdusmuodot olisivat laajemmin vältettävissä, vaikka esim. Suomenkin tuhannet homesairaat ovat jo kauan eläneet sosiaalista romahdusta. Lapsenmurhat lienevät vielä yksittäistapauksia, mutta antanevat jonkinlaista käsitystä kulttuurisesta romahduksesta.

  2. Leena, just eilen kelailin että voisi ehkä näitä viikon videoita vähentää kun ei näitä varmaan kukaan katso… 🙂

    Noh, voi olla että jatkossa tulee vähän harvemmin. Mutta laitetaan hyviä pätkiä ainakin jakoon, ja näitä voi ehdotella mulle meilitse raulipartanen@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: