Siirry sisältöön

Viikon Video – Miten valmistauduin öljyhuippuun

19 marraskuun, 2011

Nicole Foss kertoo miten hän on valmistanut itseään ja perhettään Peak Oiliin ja sen tuomaan taloudelliseen epävarmuuteen. Vau. Nicole on kohtalaisen valmistautunut, täytyy sanoa. Vähän pidempi viikon video, mutta ei kai sinulla nyt muutakaan tekemistä ole? 🙂

 

One Comment
  1. Liikennepolttoaineista puhuttaessa tehdään suuri vääryys määräämällä kaasuautoille käyttövoimavero riippumatta siitä käyttävätkö ne fossiilista maakaasua vai uusiutuvaa biokaasua: http://viestitin.blogspot.com/2011/11/paastotonkin-autoilu-on-pahasta.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: