Siirry sisältöön

Viikon Video – Hirsch varoittaa 15 usd bensasta heinäkuussa 2008

23 heinäkuun, 2011

Mielenkiintoisessa videossa (näitä on youtubessa paljonkin, ne on postattu ennen 2008 pahinta romahdusta) Robert Hirsch selventää miksi öljyn ja bensan hinta voivat moninkertaistua nykyisestä. Noh, tuo uhkailu jäi toistaiseksi tyhjäksi, sillä taloussysteemi kyykähti niin rajusti jo paljon ennen Robertin visioimia 300-500 usd tynnyrihintoja, että hieman mietityttää, tuleeko tuollaiset hinnat ikinä mahdollisiksi, ainakaan nykyisenkaltaisessa yhteiskunnassa. Ihmiset lyävät hanskat (ja etenkin diesel-käyttöiset koneet) naulaan ja tyytyvät 8 % BKT:n putoamiseen jo paljon pienemmälläkin hinnalla (ja talouden supistaminenhan supistaa kysyntää joka laskee hintoja jne).

Advertisement
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: