Siirry sisältöön

Viikon Video – Henkilökohtaista energiantuotantoa

7 toukokuun, 2011

Hitto. Taannoiseen keinotekoiseen fotosynteesiin liittyen oheinen video MIT-proffan luennosta. Nyt täytyy ymmärtää että en tajua näistä lähimainkaan niin paljon kuin pitäisi, mutta erittäin kiinnostavalta tuo vaikutti. Haluaako joku ampua idean alas, tai kannattaa ja perustella?

 

Advertisement
One Comment
  1. Eipä tuo taida ihan niin helppoa olla. Vety on niin harvaa, että kilo vie 12 kuutiota tilaa normaalioloissa. Niinpä se pitää paineistaa, nesteyttää tai sitoa johonkin muuhun aineeseen, kuluttaen energiaa. Lisäksi se haurastuttaa metalleja ja vuotaa helposti, jolloin tapaturmien (räjähdysten) riski kasvaa. Kaiken kaikkiaan hankala aine käsitellä ja varastoida, jos vertaa esim. bensiiniin.

    Merkittävä keksintö sinänsä, että fossiiliset ja biomassat ovat juurikin fotosynteesin kautta varastoitua aurinkoenergiaa.. Ehkä tässä vielä jotain toivoa on. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: