Siirry sisältöön

Viikon Vinkki 13 – Äänestä

4 huhtikuun, 2011

Ainoa kohtalaisen suora keino vaikuttaa demokratiassa päätöksen tekoon on äänestään. Tai no, vielä parempi on tietysti pyrkiä itse päättämään, mutta äänestämisellä on siinäkin näppinsä aika kiinteästi pelissä. Näiden välissä on sitten ruveta tukemaan aktiivisesti omaa ehdokastaan. Mutta kaiken takana on äänestäminen. Jos sinulla ei ole sopivaa ehdokasta, nyt on kreivin aika etsiä sellainen. Vaalikoneet, ehdokkaiden sivut ja erilaiset tapaamiset ja kiertueet ovat ihan hyviä keinoja etsiä oma ehdokas. Ota myös yhteyttä aktiivisesti potentiaalisiin ehdokkaisiin, soittele tai meilaa, esitä kysymyksiä ja lue vastaukset ajatuksella. Vaadi realistisuutta ja rehellisyyttä. Näin minäkin löysin itselleni sopivan ehdokkaan.

Älä siis hukkaa tilaisuuttasi vaikuttaa päätöksentekoon. Ennakkoäänestys alkaa 6.4.

Äänestä.

Se voi olla viimeinen mahdollisuutesi.

Advertisement
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: