Siirry sisältöön

Viikon Video – Velkaa on niin ettei paskalle taivu

26 maaliskuun, 2011

Samassaveneessä -sivuston Aki selittää meille hieman globaalista raha.. eikun siis velkatilanteesta. Kannattaa pitää hatusta kiinni, ja miettiä valmiiksi mikä on se ero, kun puhutaan tuhansista miljoonista ja tuhansista miljardeista. Ei voi muuta sanoa kuin että ei tässä nykyjärjestelmässä ole tolkun häivää. Silläkin uhalla että samaa ovat sanoneet monet aiemmistakin ajoista. Kiitos Akille videosta.

Advertisement

From → Talous, Viikon video

One Comment
  1. Oli tuolla TAE’lla tästä sanojen merkityksistä ja mitä niillä ”sanotaan” tai ”piilotetaan” aika mielenkiintoinen teksti. Loppupuolella pisti silmään tämä:

    ”Lies work well to preserve material exploitation and growth in cultures that do not value the truth, because they also do not embrace uncertainty or doubt.”

    Eli valheet kelpaavat erittäin hyvin kun eletään ”kasvu”/ hyväksikäyttökulttuurissa, joka ei arvosta totuutta, epävarmuuksia tai epäilyjä. Tämä tietenkin tämän päivän uutisoinnissa (talous-, energia-, sota-, katastrofi- jne. asioissa) on varsin selvää – jos haluaa pysähtyä sulattelemaan puhuvien päiden jorinoita vähänkin enemmän.

    Kiitos videon linkityksestä, onpahan vähän toisenlainen verrokkitarina normitekstiin mitä meille waltamediasta tarjoillaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: