Siirry sisältöön

Haastattelu öljyhuippuun varautumisesta

20 marraskuun, 2010

Oheisessa linkissä erittäin hyvä haastattelu koskien öljyhuippua, nykyistä raha-systeemiä sekä ylipäätään varaututumista öljyhuippuun. Lisäksi haastattelussa analysoidaan, miksi meidän ”Just-on-time” -yhteiskuntamme on erityisesti liemessä kun ongelmia tulee.

Suosittelen lämpimästi lukemista kaikille englanninkielen taitoisille.

http://www.energybulletin.net/stories/2010-11-16/interview-chris-martenson-prepare-peak-oil-while-there-time

”There are two types of people out there, people who can adapt, who have open minds who can see these things coming in advance. And then people who have no idea what is happening, they have not paid attention; there is going to be a pain adjustment for these people. And the only thing I am concerned is how rapidly do we go from here to there. If it is very rapid, that is where you could see elements of social unrest, you could see anger…”

Advertisement
One Comment
  1. Pahoittelen että minulla ei ole ollut aikaa, että olisin voinut suomentaa ja lyhentää kyseisen artikkelin keskeiset sisällöt tänne kaikenhuippuun. Toisaalta, juttu on senverran tiivistä luettavaa että siinä ei paljon ole lyhentämisen varaa.

    Varmasti tämänkaltaisia julkaisuja, joissa vain osoitan johonkin linkkiin, tulee jatkossakin silloin tällöin, mutta koetan pitää ne rajattuina mielestäni todella kiinnostaviin juttuihin, ja toisaalta suht lyhyisiin ja helppotajuisiin, eli sellaisiin joita itse tykkään lukea 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: