Siirry sisältöön

Switzerland on the brink of a terrible climate mistake

4 marraskuun, 2016

The Swiss people are voting if they are going to have a climate mitigation effort or not. If they choose to close all nuclear power prematurely and ban any new builds, they are basically saying yes to much more emissions.

SUOMEN EKOMODERNISTIT

Swiss Greens have initiated a national referendum that would be about as bad a move for Climate Change as one can possibly imagine on any national scale. They are proposing an early shutdown of the current fleet and an eternal ban on anything nuclear power in Switzerland.
swiss-energy-mix-2015
Swiss have one of the cleanest electricity in the World. And that is largely thanks to nuclear. In fact, nearly all the countries in the world that actually have clean electricity have done it largely or partly with nuclear. And now the local Green party wants to shut it down forever, flushing down any hopes of effective and timely climate mitigation in accordance to the Paris Agreement.
 
I thought these were the people FOR Climate Change mitigation, not against it?!
 
This sort of foolishness and deep irresponsibility makes me want to move to Switzerland just to get a vote on the…

View original post 21 more words

2 kommenttia
  1. Juha Vesamäki permalink

    Enää ei tiedä itkeäkö vaiko nauraa, siis tätä ”vihreätä” politiikkaa. Ehdoin tahdoin ajetaan alas sitä ainoata todella puhdasta energian tuotantoa (sähkö-), ja samalla muka kannetaan huolta ilmastosta ja siitä mitä fossiiliset sille ilmalle tekevät.

  2. Syltty permalink

    Taitaa jäädä jopa Donald Trump toiseksi, kun katsotaan kuinka suuren munauksen suhteellisesti voi tehdä tekemään. 33% puhtaasta energiasta pois noin 10v aikana taitaa olla maailmanennätys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: