Siirry sisältöön

2015 – Elokuun uutislinkit

1 elokuun, 2015

Kuukausittainen viestiketju, johon toivon kommentteihin linkkejä Suomen ja kansainvälisen uutismedian julkaisemiin, luonnonvaroihin, raaka-aineisiin ja muihin blogin teemaan (energiapolitiikka, rahoitus ja talous, hyvinvointivaltio, ilmastonmuutos jne) ainakin etäisesti sopiviin hyviin ja huonoihin uutisiin.

Myös keskustelu uutisista on sallitua ja suotavaa. Voit julkaista halutessasi uutisen ilman sen syväluotaavampaa kommenttia, mutta otsikko olisi kiva olla mukana. Julkaisen joistain uutisista ihan oman artikkelin niinkuin tähänkin asti, jos tulee jotain mielenkiintoista ja analyysiä vaativaa.

Energiakeskustelua ja uutisten linkittelyä on myös paljon Facebookin Uusi energiapolitiikka-ryhmässä sekä Öljyhuippu-ryhmässä.

Advertisement
4 kommenttia
 1. Sampsa Jokinen permalink

  Julkaistu tosin jo viime kuussa, mutta…
  http://www.gatesnotes.com/Energy/Energy-Innovation

  • Sampsa Jokinen permalink

   Niin ja otsikointi. En keksi mitään, mutta artikkelissa puhutaan valtion roolista energiapolitiikasta ja askelista joilla sitä voidaan toteuttaa (itse en ummikkona osaa perustella kuinka todenmukaisia ne ovat).

   Lisätään vielä quote artikkelista joka ehkä kiteyttää sanomaa:
   ”Why should governments fund basic research? For the same reason that companies tend not to: because it is a public good. The benefits to society are far greater than the amount that the inventor can capture.”

  • Aika huonolta näyttää, varsinkin kun jutussa kerrottu ”metaani on 20 -kertaa hiilidioksidia pahempi kasvihuonekaasu” on mitoitettu 100 vuoden kuluessa. Hieman lyhyemmällä ajalla tuo vaikutus on luokkaa 60-80 kertainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: