Siirry sisältöön

2015 – Kesäkuun uutislinkit

1 kesäkuun, 2015

Kuukausittainen viestiketju, johon toivon kommentteihin linkkejä Suomen ja kansainvälisen uutismedian julkaisemiin, luonnonvaroihin, raaka-aineisiin ja muihin blogin teemaan (energiapolitiikka, rahoitus ja talous, hyvinvointivaltio, ilmastonmuutos jne) ainakin etäisesti sopiviin hyviin ja huonoihin uutisiin.

Myös keskustelu uutisista on sallitua ja suotavaa. Voit julkaista halutessasi uutisen ilman sen syväluotaavampaa kommenttia, mutta otsikko olisi kiva olla mukana. Julkaisen joistain uutisista ihan oman artikkelin niinkuin tähänkin asti, jos tulee jotain mielenkiintoista ja analyysiä vaativaa.

Energiakeskustelua ja uutisten linkittelyä on myös paljon Facebookin Uusi energiapolitiikka-ryhmässä sekä Öljyhuippu-ryhmässä.

Advertisement
2 kommenttia
    • Heh, joo, otsikkotasolla tuota ehdin ihmetelläkin jo. Pari mielestäni aika keskeistä pointtia:

      – Mistä lähtien Greenpeacen agendaan on kuulunut vahtia sitä, miten nopeasti energiayhtiöiden investoinnit tuottavat voittoa? (ajattelin että he eivät olisi niin hirveän huolissaan kvartaalitalouden voitontavoittelusta, mutta olin ilmeisesti väärässä)
      – On aika omituista, että Greenpeace sitten arvostelee voitontuoton hitaudesta yhtiötä, jonka tarkoitus ylipäätään EI ole tuottaa voittoa. Fennovoima on Mankala-yhtiö. Sen tarkoitus on tuottaa omistajilleen mahdollisimman edullista ja ennen kaikkea tasahintaista sähköä. Vähän kuin osuuskunta. Siis _ei_ voittoa. Jos se tuottaisi voittoa, se ei olisi tuottanut omistajilleen mahdollisimman halpaa sähköä. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: