Siirry sisältöön

Viikon video – IFR

5 tammikuun, 2015

Tällä videolla esitellään lyhyesti ja suomeksi tekstitettynä (kiitos Kaj) Integral Fast Reactor eli IFR. Suosittelen lämpimästi!

2 kommenttia
  1. Ei minulla ole mitään tätä videota vastaan, mutta nähdäkseni videon fokuksessa ei ollut IFR vaan enemmän IFR-projektin epäreilu keskeytys 16 vuotta sitten. Kun tiedonnälkä on herätetty, niin tämä olisi hyvä alustus jollekin toiselle videolle tai muulle selkeälle materiaalille, joka tästä puuttui: Mitä sitten tapahtui? Mikä on uusien IFR-projektien tilanne 2015?

    No ok, avasin videon Youtubessa, jossa sitten olikin Kaj Luukon lisäämiä muita linkkejä. Jään kuitenkin harmittelemaan, etteivät nuo linkit ole helppotajuisuudessaan likikään tämän videon veroisia. Kiitän kuitenkin tiedonnälän herättämisestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: