Siirry sisältöön

2014 – Syyskuun Uutislinkit

1 syyskuun, 2014

Kuukausittainen viestiketju, johon toivon kommentteihin linkkejä Suomen ja kansainvälisen uutismedian julkaisemiin, luonnonvaroihin, raaka-aineisiin ja muihin blogin teemaan (energiapolitiikka, rahoitus ja talous, hyvinvointivaltio, ilmastonmuutos jne) ainakin etäisesti sopiviin hyviin ja huonoihin uutisiin.

Myös keskustelu uutisista on sallitua ja suotavaa. Voit julkaista halutessasi uutisen ilman sen syväluotaavampaa kommenttia, mutta otsikko olisi kiva olla mukana. Julkaisen joistain uutisista ihan oman artikkelin niinkuin tähänkin asti, jos tulee jotain mielenkiintoista ja analyysiä vaativaa.

Syyskuu 2014

Advertisement
6 kommenttia
 1. Samuli L permalink

  Ilmeisesti pientä heräämistä asian suhteen alkaa viritä. Odotan jo HS:n heräämistä aiheeseen.
  http://m.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288734876740.html

 2. Josu permalink

  Mitäs nyt on meneillään, kun öljy halpenee koko ajan?

 3. Sami permalink

  Näin skottien kansanäänestyksen kynnyksellä ajankohtainen artikkeli joka esittää vision Skotlannin energiavaroista nykyistä demokraattisemman yhteiskunnan takaajana. Mielenkiintoista nähdä missä määrin skotit onnistuvat valjastamaan öljyteollisuutensa yhteisen hyvän tuottamiseen jos päätyvät erkanemaan Britanniasta. http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2014/09/scottish-independence-an-energy–20149953957684597.html

 4. Venäjällä suunta on kääntynyt heikompaan. Pakotteet ja investointipelko alkaa näkyä ajallaan (lähivuosina) myös Venäjän öljyn- ja kaasuntuotannossa.
  http://www.hs.fi/ulkomaat/a1411872726092

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: