Siirry sisältöön

2014 – Huhtikuun Uutislinkit

1 huhtikuun, 2014

Kuukausittainen viestiketju, johon toivon kommentteihin linkkejä Suomen ja kansainvälisen uutismedian julkaisemiin, luonnonvaroihin, raaka-aineisiin ja muihin blogin teemaan (energiapolitiikka, rahoitus ja talous, hyvinvointivaltio, ilmastonmuutos jne) ainakin etäisesti sopiviin hyviin ja huonoihin uutisiin.

Myös keskustelu uutisista on sallitua ja suotavaa. Voit julkaista halutessasi uutisen ilman sen syväluotaavampaa kommenttia, mutta otsikko olisi kiva olla mukana. Julkaisen joistain uutisista ihan oman artikkelin niinkuin tähänkin asti, jos tulee jotain mielenkiintoista ja analyysiä vaativaa.

Huhtikuu 2014

Advertisement
3 kommenttia
 1. Zemi permalink

  http://www.taloussanomat.fi/energia/2014/04/01/oljyjatti-ilmastonmuutos-ei-uhkaa-tata-bisnesta/20144629/12

  Öljyjätti: Ilmastonmuutos ei uhkaa tätä bisnestä

  Yhtiön mukaan maailman maat tarvitsevat polttoaineita liian kipeästi tehdäkseen merkittäviä leikkauksia kasvihuonekaasupäästöihinsä, talouslehti Wall Street Journal kirjoittaa.

  Sinänsä tuo ei uusi uutinen ole. Talouskasvu ja energiankulutus kun kulkee rintarinnan ja yleensä mennään sielä mistä aita on matalin.

 2. jukka permalink

  In a stunning admission by Germany’s Economics Minister and Vice Chancellor to Angela Merkel, Sigmar Gabriel announced in a recent speech that the country’s once highly ballyhooed transformation to renewable energy, the so called Energiewende, a model that has been adopted by a number of countries worldwide, is “on the verge of failure“.

  http://notrickszone.com/2014/04/27/angela-merkels-vice-chancellor-stuns-declares-germanys-energiewende-to-be-on-the-verge-of-failure/

  • Tämä oli aika raju ulostulo. Ei ehkä yllättävä, paitsi kenties siinä että poliitikko näinkin nopeasti myöntää virheet (tai siis vierittää syyn jonkin toisen niskaan mahdollisuuksien mukaan). Tai sitten tosiaan tilanne tuon kanssa on paljon pahempi mitä on annettu ymmärtää, ja Gabrielilla ei ole ollut muuta mahdollisuutta kuin kokeilla sitä viimeistä ratkaisua (kokeiltuaan jo kaikki muut vaihtoehdot).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: