Siirry sisältöön

Suomi öljyn jälkeen-kirja ilmestyy maaliskuun lopulla

19 helmikuun, 2013

Kauan ja hartaasti kirjoitettu teoksemme Suomi öljyn jälkeen alkaa olla valmis. Se on menossa painoon viikolla 9, ja alustavasti julkaisutilaisuutta on suunniteltu maaliskuun viimeiselle viikolle Helsinkiin.

Kirjan pituudeksi tuli reilu 300 sivua + liitteet. Ihan pamfletista ei siis ole kyse, vaan todella tuhdista tietopaketista (lähde/loppuviitteitäkin kertyi jostain hieman yllättävästi 275 kpl). Toisaalta, sellaista lähdin alun perin kirjoittamaankin, ja Harrin ja Heikin panos ei ainakaan päässyt lyhentämään kirjaa. Esilukijoilta tähän mennessä saatu palaute on ollut erittäin suotuisaa ja rohkaisevaa.

Suositushinta kirjalle on 28 euroa. Kirjan voi ennakkotilata jo kustantajalta hintaan 26 e (sis postikulut). Olen tilannut kirjaa myös itselleni myytäväksi täältä blogin sekä muutaman muun kanavan kautta. Hintaluokka on sama kuin Intolla – bonuksena saa minulta omistuskirjoituksen sekä hyvän mielen kirjailijan suorasta tukemisesta. Jos haluat ostaa useamman kappaleen lähipiirille lahjoitettavaksi tms. niin jonkinlaista paljousalennusta kannattaa pyytää.

Otan siis ennakkotilauksia vastaan minäkin – laita rohkeasti meiliä osoitteeseen raulipartanen@gmail.com. Kerro ainakin:

– Toimitusosoite
– Omistuskirjoituksen vastaanottajan nimi (jos eri kuin toimitusosoitteessa)
– Kuinka monta kappaletta haluat (jos tulee eri omistuskirjoitukset useampiin teoksiin niin kerro)

Laitan sähköpostilla jossain vaiheessa tiedot maksusta, ja sitten kun maksu on tilillä ja kirjat pöydälläni, pistän ne postiin.

Kiitos kaikille kirjaprojektia tukeneille ja siinä kannustaneille – ja ennakkoon kiitos kaikille jotka kirjan hankitte ja ennenkaikkea luette. Muistakaa pistää sanaa kiertämään – Kirjan Facebook-sivu löytyy täältä.

Advertisement
2 kommenttia
  1. Julkistamistialisuutta vielä järjestellään, mutta kirja on siis saatavilla jo kaupoista. Näillä näkyumin virallinen julkistaminen on heti huhtikuun puolenvälin jälkeen.

Trackbacks & Pingbacks

  1. Öljy ja ilmastonmuutos – luku kirjasta ”Suomi öljyn jälkeen” | Ilmastotieto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: