Siirry sisältöön

Öljy- ja kirjauutisia

1 helmikuun, 2013

Olen päivittänyt juuri taittoon menneen kirjamme blogissa aiemmin julkaistuja tekstejä kirjan tuoreempiin versioihin. Työ jatkuu kunhan ehätän, tällä hetkellä päivitetty on:

Kirjan facebook-sivu löytyy täältä. Siellä on tuoreempia kuulumisia kirjaan liittyen. Kuten arvattua, sitä saa käydä tykkäämässä ja jakamassa sydämensä kyllyydestä. Kaikki apu sanoman levittämisessä otetaan ilolla vastaan.

***********************

Sitten pari öljyyn liittyvää uutislinkkiä Peakoil.com sivustolta.

Vuonna 2012 öljyn globaali kokonaistuotanto junnasi lähes paikallaan. Nimellinen, virhemarginaalin sisällä pysyvä 0,25 mbpd nousu on havaittavissa. Kaiken sen liusköljyhypetyksen jälkeen tämä vähän latisti tunnelmaa. Mutta ei lähimainkaan niin paljon kuin artikkeli maailman ja pohjois-amerikan öljynporauskaluston määrän kehittymisestä. Siellä on (paljolti liuskeöljyä poraamassa) nykyisin noin 64 % maailman öljynporauskalustosta. Öljynporauskaluston määrä on muutamassa vuodessa noin kaksinkertaistunut maailmassa (ja sillä on saatu mitä? 0,3 % kasvu kokonaistuotantoon? Whoa!). Drill baby, drill – indeed.

Advertisement
2 kommenttia
  1. Tuomas Helin permalink

    Milloinkahan tätä mielenkiinnon herättävää opusta saa ja mistä?

    • Kustantaja ei vieläkään ole suostunut antamaan ihan tarkkaa päivää, mutta nyt aikahaarukka on supistunut tuohon maalis-huhtikuun vaihteen tienoille. 🙂 Se on kaupan ainakin Inton sivuilta, otan todennäköisesti blogin kautta sitä myös myyntiin (nimmarilla tietysti), ja ainakin verkkokirjakaupoista sitä saa. Muitakin kanavia lienee tulossa, en tiedä miten kirjakaupat ottavat esim hyllyyn, siellä on tietokirjoissa yleensä aika rajattu valikoima. Jos tiedossa on jokin paikka/kontakti johon teosta voisi tarjota myyntiin, niin laittakaan ihmeessä viestiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: