Siirry sisältöön

Pieniä päivityksiä öljyaiheen ympäriltä

8 kesäkuun, 2012

Samalla kun olen lähtemässä viikonlopuksi treenailemaan, uhkaa sivuston kävijämittari kääntyä sadantuhannen toiselle puolella. Se, jos mikä, on hienoa, ja isot kiitokset kaikille jotka tähän virstanpylvääseen ovat oman panoksensa antaneet! En olisi pystynyt siihen ilman teitä! (kirjaimellisesti, koska wordpress ei rekisteröi omia käyntejäni…) 🙂

Seuraavaksi, ilmoitan hankkeesta, jonka käynnistimme Harri Paloheimon ja Heikki Wariksen kanssa (jotka kirjoittavat kanssani Suomi Öljyn Jälkeen -teosta). Aikeissamme on perustaa kansainväliselle ASPO-järjestölle Suomen paikallisosasto. ASPO on Colin Campbellin reilu kymmenen vuotta sitten perustama ”Association for the Study of Peak Oil and Gas”. Tarkoitus on siis tuoda öljyhuippu-keskusteluun yksityisihmistä astetta tai paria virallisempi taho, luoda kontakteja, verkottaa Suomalaisia asiasta kiinnostuneita ja julkaista artikkeleja ja tiedotteita jne. Mikäli olet asiasta kiinnostunut, haluat tietää lisää, ja koet että sinulla olisi ehkä jotain annettavaa (ja saatavaa) ASPO-Finlandin kaltaiselle järjestölle, ota ihmeessä yhteyttä (raulipartanen[ät]gmail.com) niin kerron lisää! Projekti on toki vielä alkuvaiheessa.

Vielä viimeisenä kiitän Suomen Tietokirjailijat ry:tä, joka myönsi Suomi Öljyn Jälkeen -teoksen kirjoittamiseen 2500 euron apurahan. Kiitos!

Advertisement
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: