Siirry sisältöön

Viikon Video – Miksi kasvun loppu voi lisätä onnellisuutta?

1 lokakuun, 2011

Leppoisassa haastattelussa Richard Heinberg esittelee taloaan, puutarhaansa ja puhuu hieman kasvun jälkeisistä mahdollisuuksista (ja mahdottomuuksista) ja esim siitä mihin voisimme käyttää jäljellä olevan öljyn. On ehkä paikallaan välillä tuoda jotain positiivisia, tai ainakin toiveikkaita, näkemyksiä tähänkin blogiin… 🙂

Advertisement
2 kommenttia
  1. Uusin töräytys allekirjoittaneelta: Systeemikriisi käsittelee taloutta, energiaa ja vähän muutakin… 30min on joillekin ehkä vähän pitkä, mutta yritänkin tuossa rakentaa kokonaiskuvaa yhteen puolituntiseen selkosuomeksi survoen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: