Siirry sisältöön

Viikon Video – Öljyhuippu-huijauksen paljastus

14 toukokuun, 2011

Kyseinen video on niin rautainen tietoisku meille kaikille peak oil-kommunisti/liberaali/ateisteille, että en ole vieläkään lopettanut käkättämästä. Keskeinen viesti on kuitenkin se, että jenkkilässä on öljyä (ja sitä tulee lisää koko ajan) niin paljon että tuotannon kasvukäyrät menee katosta läpi, ja siellä käyrän päässä odottaa Jeesus, joka sanoo ”Bring it on!”

Advertisement

From → Viikon video

2 kommenttia
  1. Hienoahan tässä on se, että tyyppi on oikeassa, ainakin osittain, noista shale-oil esiintymistä ja Kanadan (kommunistien) pikihiekasta, puhumattakaan shale-gas esiintymistä. Sitä tavaraa on siellä, paljon. Sitä on vaan hidasta, kallista ja nettoenergialtaan vähemmän tehokasta, saada sieltä käyttöön.

    Jos öljyn etsimiseen ja pumppaamiseen menee lähes saman verran energiaa kuin mitä siitä saa, on homma aika turhaa. Öljy ei tosiaan lopu, mutta halpa ja helposti saatava öljy loppuu.

  2. Tuli tämä mieleen:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: