Siirry sisältöön

Viikon Video – Romahdusmallia Neuvostoliitosta

12 helmikuun, 2011

Tässä puolituntisessa Dmitry Orlov lataa pöytään niin tylyä näkemystä Jenkkien (ja lopussa myös meidän muiden) potentiaalisesta tulevaisuudesta, että eurooppalaisenkaan ei kannata sitä missata. Dmitryllä kun on omakohtaista kokemusta miten asiat hoidettiin (tai pääasiassa ei hoidettu) kun NL potkaisi systeeminä tyhjää vähän aikaa sitten, ja mm. paikallinen öljyntuotanto romahti. Miten Amerikan serkut ovat varautuneet vastaavaan? Minkälaiseen tulevaisuuteen pitäisi kenties alkaa varautumaan? Orlovin vastaukset löytyvät videolta. Ei herkkähermoisille.

Advertisement
2 kommenttia
  1. Tuore tekstini armorican todellisesta olemuksesta sopii videon kaveriksi oikein hyvin – ja itse asiassa sama Orlov’in video on myös tämän tekstin lopussa. Toivottavasti pistää miettimään mm. NATO-intoilua vähän ”ei-perinteisestä” näkökulmasta.
    http://www.samassaveneessa.info/alakohtaiset-artikkelit/imperiumitkin-sortuvat

  2. Joo kävin tuon tekstisi lukemassa itsekin tuossa, hyvää pätkää, ja huomasin että oltiin löydetty sama video :). Orloviltahan on tulossa kirjastaan kesämmällä 2.0 versio, täytyy laittaa ennakkotilaukseen tai joku vahtialvelu päälle.. 😮
    http://cluborlov.blogspot.com/2011/02/announcing-reinventing-collapse-20.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: