Siirry sisältöön

Viikon Linkki – Energy [R]evolution -skenaariosta vielä…

25 elokuun, 2011

Passiivi-identiteetti summaa aika hyvin niitä tekijöitä, jotka eivät kauheasti lisää taannoisen IPCC:N Energy [R]evolution -skenaarion uskottavuutta. Siinä on yksinkertaisesti jätetty aika paljon todellisessa maailmassa vaikuttavia tekijöitä pois, ja tänne näyttää että ihan sillä perusteella, koska ne tekisivät kyseisestä skenaariosta mahdottoman. No mutta mikäs sen parempi syy olla tonkimatta sen enempää?

Oma suosikkini oli kohta: ”Se ettei näitä ongelmia edes mainita, kertoo melkoisesta älyllisen uteliaisuuden puutteesta”. Liittyen aiheeseen, että monet uusiutuvat vaativat ihan oikeasti säätövoimaa, joka on ihan oikeasti usein fossiilista…

Se linkki:
http://passiiviidentiteetti.blogspot.com/2011/07/huomioita-energy-revolution.html

Advertisement
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: